De basisprincipes van boekhouding

boekhouding

De basisprincipes van boekhouding

De principes van accountancy zijn in wezen dezelfde als die welke worden geleerd in undergraduate en graduate accounting klassen. Deze zijn vergelijkbaar met de concepten die studenten bestuderen in niet-gegradueerde boekhoudcursussen. Beursgenoteerde bedrijven zijn gebonden aan een reeks gestandaardiseerde boekhoudregels, GAAP genaamd. Deze principes omvatten de toerekeningsmethode, het principe van de opname van opbrengsten en het principe van de monetaire eenheid. Veel niet-beursgenoteerde bedrijven volgen deze principes voor consistentie en transparantie in hun financiële rapportage Boekhouding Vergelijken. Er zijn veel verschillende soorten boekhouding.

Het salaris van een accountant is afhankelijk van zijn of haar locatie. De kosten van levensonderhoud en de beschikbaarheid van talent in het veld zullen van invloed zijn op de hoeveelheid geld die een persoon zal verdienen. Sommige regio's van de VS hebben echter hogere salarissen dan andere. Volgens een onderzoek van Robert Half verdienen accountants in San Francisco en New York City meer dan het nationale gemiddelde. Deze gebieden hebben een grote populatie accountants en worden als concurrerender beschouwd. Desalniettemin moeten degenen die hogere salarissen zoeken, rekening houden met de economische factoren in hun gebied voordat ze een carrière in de accountancy nastreven.

Het salaris van accountants is afhankelijk van de locatie. Het salaris voor accountants varieert sterk, afhankelijk van het gebied. Sommige gebieden hebben een grotere vraag naar accountants dan andere. Ook de kosten van levensonderhoud en de schaarste aan talent zijn van invloed op de salarissen. Uit een recent onderzoek van Robert Half bleek dat mensen in Boston, San Francisco en New York City meer verdienen dan die in de rest van het land. Voor degenen die een carrière in de accountancy overwegen, zijn deze locaties een goede plek om te beginnen.

Klik hier: Boekhouding Vergelijken