litecoin

De Top Litecoin Nadelen

Misschien heb je gehoord over het nieuwe kind op het blok, Litecoin. Veel mensen hebben er nog nooit van gehoord, dus dat is ook echt in orde. Er zijn enkele grote nadelen die u kunnen weerhouden om te investeren in deze opkomende valuta. Als je er echter naar kijkt, zijn deze helemaal niet echt nadelen.

Een van de grootste litecoïne-nadelen is het feit dat deze specifieke valuta niet is ingehaald, evenals de bitcoin. Ook al zijn er een paar kleine verschillen, het is nog steeds veel langzamer dan de bitcoin. Deze methode beschreven vereist gebruikers om grote bestanden te downloaden en een sterke internetverbinding te behouden.

Dit is erg zwaar op een pocketbook met personen. Litecoin biedt geen robuuste blokketen zoals de bitcoin.

Naast de langzame snelheid hebben veel experts verklaard dat Litecoin niet hetzelfde blockchain-systeem zoals de Bitcoin heeft. Het Litecoin-team bracht een bijgewerkte versie met de naam METCAFE uit. Ze beweerden dat deze upgrade werd gedaan om verschillende problemen te corrigeren die werden getoond door de bugs in de vorige software. Een van de grootste problemen is dat deze nieuwe upgrade u niet toestaat om verschillende valuta’s uit één portemonnee door te brengen. Dit probleem is wat de bitcoin zo populair maakte in de eerste plaats!

Het grootste grootste probleem voor litecoïne is dat er geen brede basis is van ontwikkelaars die op het project bouwen. Dit is eigenlijk een van de grootste nadelen van de valuta omdat het het ongelooflijk moeilijk maakt voor nieuwe cryptos om naar buiten te komen. Wanneer er minder concurrentie is en een enkele ontwikkelaar een winstgevend product heeft gecreëerd, zal de markt bloeien.

Hierdoor is het DASH-netwerk gemaakt om deze behoefte te vullen.

Litecoin verliest een deel van zijn populariteit omdat het niet langer wordt ondersteund door het Litecoin-ontwikkelingsteam. De ontwikkelaars richten zich op hun inspanningen op het ontwikkelen van de elektronenportefeuille in plaats van meer litecoins te maken. Terwijl het elektron nog steeds in alfa-testen is, zijn er andere valuta’s die al een grote vraag zijn en veel grotere steunbasissen hebben. Namelijk, etoro, Zcash en Dogecoin.

Ten slotte verliest Litecoin veel van zijn populariteit omdat het geen grote concurrentie heeft in de vorm van andere digitale valuta’s. Er zijn slechts een paar online verkopers die Litecoin op dit moment accepteren. Dit maakt transacties onveilig voor het grote publiek. Met alle genoemde problemen is het gemakkelijk om te zien waarom meer mensen nu niet in Bitcoin handelen. Dingen zien er echter in de toekomst uit.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester